Pengenalan Syarikat
Millionmind, continuously empower your business.

Millionmind Business Solution didaftarkan pada Februari 2012 dan kemudian dinaik taraf ke Millionmind Business Solution Sdn Bhd pada 28hb Mac 2016 oleh En Nur Firdaus bin Muhammad yang mana tujuan asalnya membantu usahawan menyelesaikan masalah pengurusan dan membantu “start up” untuk berkembang, kini seiring dengan perkembangan semasa ingin menjadi syarikat yang berterusan memperkasakan syarikat dari pelbagai aspek melalui pengalaman kami sebagai Setiausaha Syarikat, Akauntan dan Usahawan.

Berpengalaman membantu usahawan dari bidang yang berbeza menjadi kelebihan kami didalam membantu usahawan menyelesaikan masalah yang timbul. kami juga mewujudkan beberapa jenama di bawah pengurusan kami untuk dijadikan latihan lapangan, agar kami dapat tingkatkan kualiti pengisian semasa sesi konsultasi bersama pelanggan kami.

Millionmind sebagai salah satu strategi memperkasakan lagi syarikat, pada 17hb September 2019 secara rasminya kami menukarkan nama syarikat kami kepada Millionmind Sdn Bhd sebagai langkah permulaan proses penjenamaan semula, dan seterusnya pada Julai 2020 kami telah memberi nafas baru kepada logo syarikat kami.