Bagaimana Saya Ingin Bermula? Set Temujanji

MILLIONMIND SDN. BHD.
Continuously Empower Your Business

Pengenalan

Millionmind Business Solutions didaftarkan pada 1 Febuari 2012 dan kemudian di naik taraf ke Millionmind Business Solutions Sdn Bhd pada 28hb Mac 2016 oleh En Nur Firdaus bin Muhammad yang mana tujuan asalnya membantu usahawan menyelesaikan masalah pengurusan dan membantu syarikat “start up” untuk berkembang, kini seiring dengan perkembangan semasa ingin menjadi syarikat yang berterusan memperkasakan syarikat dari pelbagai aspek melalui pengalaman kami sebagai Setiausaha Syarikat, Akauntan dan Usahawan. 

Berpengalaman membantu usahawan dari bidang yang berbeza menjadi kelebihan kami di dalam membantu usahawan menyelesaikan masalah yang timbul. Kami juga mewujudkan beberapa jenama di bawah pengurusan kami untuk di jadikan latihan lapangan, agar kami dapat tingkatkan kualiti pengisian semasa sesi konsultansi bersama pelanggan kami.

MILLIONMIND sebagai salah satu strategi memperkasakan lagi syarikat, pada 17hb September 2019 secara rasmi nya kami menukarkan nama syarikat kami kepada Millionmind Sdn Bhd sebagai langkah permulaan proses penjenamaan semula, dan seterusnya pada Julai 2020 kami telah memberi nafas baru kepada logo syarikat kami.

Perlukan Bantuan? Whatsapp Kami Sekarang

Ibu Pejabat

MILLIONMIND SDN BHD
1181212-T

10-23A, Kenwingston Square Garden,Persiaran Bestari, Cyberjaya, 63000 Cyberjaya, Selangor

HP: 01136288769 / 0108096769
Email : info@millionmind4u.com